0905 555 777
Volajte denne 8:00 – 16:40

Opel Frontera hlási svoj návrat. V plne elektrickej podobe

7. 3. 2024
|
97 zobrazení

Informácie o tom, že Opel pracuje na náhrade modelu Opel Crossland sa objavili koncom roka 2023. Už vtedy sa začalo špekulovať, že s pripravovanou novinkou by mohlo dôjsť k oživeniu známeho mena Frontera. To sa teraz potvrdzuje priamo z oficiálnych zdrojov.

Opel na roka 2024 potvrdzuje návrat označenia Frontera. Tento názov zažije svoj veľký návrat v úplne novom modeli SUV. Príliš veľa podrobností zatiaľ nepoznáme, no nová Frontera, ktorá sa predvedie neskôr v priebehu tohto roka, má predstavovať zábavné vozidlo so šikovnými, praktickými funkciami.

Zároveň prinesie novú robustnú interpretáciu odvážnej a čistej dizajnovej filozofie spoločnosti Opel a stane sa prvým sériovým vozidlom tejto nemeckej značky, ktoré ponesie nový znak blesku, tzv. „Blitz“. Pre nás je kľúčová informácia, že “nová Frontera” bude od samého začiatku k dispozícii ako batériový elektromobil.

Dozvedáme sa aj to, že nový Opel Frontera prinesie veľa miesta a vysokú úroveň všestrannosti, čím chce lákať ako zákazníkov s aktívnym životným štýlom, tak aj rodiny. Zaujímavá má byť aj predajná cena, hoci nateraz nemáme dostupné bližšie informáciu. Automobilka uvádza, že novinka naplní tradíciu “prinášať dostupné riešenia mobility širokému spektru zákazníkov vďaka atraktívnej cene”.

Prvé fotografie nového modelu Frontera spolu s podrobnejšími informáciami odhalí spoločnosť Opel v nasledujúcich týždňoch.

Rok 2024 plný noviniek

Okrem uvedenia modelu Frontera je na rok 2024 naplánovaná aj nová generácia čisto elektrickej verzie modelu Grandland.

Zdieľať článok

Viac ako 165 preverených vozidiel ihneď k odberu

Odkúpime vaše staré auto do protihodnoty

Potrebujete s niečim pomôcť? Zavolajte nám. Radi vám odpovieme na vaše otázky.

crossmenu